Duyurular

(GÜNCEL – 10.07.2018) 2017 – 2018 Yaz Öğretiminde bazı dersler bazı tarihlerde yapılamayacaktır. İlgili derslere telafi dersleri planlanmıştır. Derslere ait telafi duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

(GÜNCEL – 06.07.2018) 2017 – 2018 Yaz Öğretimi ders programına buradan ulaşabilirsiniz (ders programının yer aldığı döküman 6 sayfadır ve bölümlerin kendine özel ders programı vardır).

(GÜNCEL – 06.07.2018) 2017-2018 Yaz Döneminde açılması açılacak ders duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı   ‘YAZ STAJI’ formuna buradan ulaşabilirsiniz.

‘ÖĞRENCİ DANIŞMAN’ bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

Yaz Stajı yapacak öğrencilerin doldurması zorunlu olan Yaz Stajı dosyaları aşağıda bölümlere göre hazırlanmış şekilde sunulmuştur. Öğrencilerin bölümlerine ait yaz stajı dosyalarının çıktısını alıp, yaz stajı boyunca doldurmaları ve staj bitiminde danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir. Dosyalar spiral cilt ile ciltlenmelidir. En son sayfadan gün sayısı olan 30 kopya çıktı alınmalı ve her güne 1 adet aktivite sayfası doldurulmalıdır.

Ameliyathane Hizmetleri yaz staj dosyası için tıklayınız.

Tıbbi Görüntüleme yaz staj dosyası için tıklayınız.

Anestezi yaz staj dosyası için tıklayınız.

Tıbbi Laboratuvar yaz staj dosyası için tıklayınız.

Elektronörofizyoloji yaz staj dosyası için tıklayınız.

Yaşlı Bakımı yaz staj dosyası için tıklayınız.

Fizik Tedavi Teknikerliği yaz staj dosyası için tıklayınız.

İlk ve Acil Yardım yaz staj dosyası için tıklayınız.

Patoloji Laboratuvar Teknikleri yaz staj dosyası için tıklayınız.