Duyurular

21.02.2019 Perşembe günü saat 09:00'da Balgat Kampüsü Konferans Salonunda, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" düzenlenecektir. Tüm 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin eğitim  öncesi konferans salonunda hazır olmaları gerekmektedir. Katılım zorunludur.

Yarıyıl içi uygulamalarında "Yarıyıl İçi Uygulama Dosyası"nın öğrenciler ve öğrencilerin yarıyıl içi uygulama yaptıkları birimlerdeki uygulama sorumluları tarafından doldurulması gerekmektedir. Öğrencilerin aşağıdaki linklerde yer alan, kendi bölümlerine ait uygulama dosyasını indirmeleri ve bir adet çıktısını almaları gerekmektedir ( rotasyon yapanlarda her birim için 1 kopya çıktı alınmalı ve her rotasyon biriminde ayrıca doldurulmalıdır ). Uygulama dosyalarının doldurulması ile ilgili önemli esaslar:

-Her rotasyon birimine ayrı dosya doldurulmalı

-İmza yerlerine mutlaka imza atılmalı ve eğitim sorumlusu imza yanında varsa kaşe/mühür kullanmalı.

-Her dosya mutlaka eksiksiz doldurulmalı (devam çizelgesi, not bölümü)

Programlara göre "Yarıyıl İçi Uygulama Dosyaları":

-Anestezi Programı

-Ameliyathane Hizm. Programı

-Elektronörofizyoloji Programı

-Fizyoterapi Programı

-İlk ve Acil Yardım Programı

-Patoloji Lab. Tek. Programı

-Tıbbi Görüntüleme Tek. Programı

-Tıbbi Lab. Tek. Programı

-Yaşlı Bakım Programı

2018 - 2019 Bahar Dönemi Ders Programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

• Anestezi Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Ameliyathane Hizmetleri Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Elektronörofizyoloji Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Fizyoterapi Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • İlk ve Acil Yardım Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Patoloji Lab. Teknikerliği Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Tıbbi Görüntüleme Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Tıbbi Lab. Teknikleri Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Yaşlı Bakım  Programı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Dönemi Yaz Stajı başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.