• 2018-2019 Bahar Dönemi Ders Programı (Program güncellenmiştir.) (11.02.2019)

• 2018-2019 Güz Dönemi Yıllık Derslerin Mazeret Sınavları (01.02.2019)

• Maddi Hata İtiraz Dilekçeleri Hakkında Önemli Duyuru

Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 30. maddesine göre “İlan edilen sınav notlarına, maddi hata bulunduğu iddiasıyla itiraz edilebilir. İtiraz başvurusunun ilan tarihini izleyen yedi gün içerisinde Dekanlığa yazılı olarak yapılması gerekir. Başvuru, Dekanlık tarafından karara bağlanır ve yazılı olarak ilan edilir.”

İlgili Yönetmelik hükmü gereğince maddi hata dilekçelerinin yalnızca Hukuk Fakültesi Dekanlığına iletilmesi gerekmektedir.

Dilekçe formu eksiksiz doldurulup imzalandıktan sonra Dekanlığa süresi içinde elden teslim edilmelidir.

Eğer öğrenci bu sürede Ankara’da değilse imzalı dilekçe Fakülte Dekanlığına faks ile iletilmeli ve faksın ulaşıp ulaşmadığı telefonla iletişim kurarak öğrenci tarafından teyit edilmelidir.

Fakülte Dekanlığı Tel. : +90 312 586 7301, Faks: +90 312 586 7349

• 2018-2019 Güz Dönemi Yarıyıllık Derslerin Bütünleme Sınav Programı

• Dekanlık Açıklaması (07.01.2019)

Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 07.01.2019 tarihinde 1 gün süre ile Rektörlüğümüzce eğitime ara verilmişti. 07.01.2019 tarihinde yapılamayan sınavlar 14.01.2019 tarihinde aynı gün ve aynı saatte yapılacaktır.Dekanlık

• Dekanlık Açıklaması (06.01.2019)

Üniversitemizin Resmi İnternet sayfasından 07.01.2019 Pazartesi günü kar nedeniyle eğitimin tatil edildiği duyurulmuştur. Pazartesi günündeki sınavların yapılamayacak olması sebebiyle sınav düzenlemesi diğer fakültelerle yapılabileceğinden, belli olunca duyurulacaktır.

• "Evrensel İnsan Hakları Bildirgesi 70 Yaşında: İnsan Hakları Hukukuna Yansımalar" Etkinliği

• Panel: "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Türk Medeni Kanunu'nun İşlevi"

• Konferans Duyurusu: "Arabuluculuk: Gelişimi ve Güncel Sorunlar"

• Öğrenci Temsilciliği Seçimi Hakkında Önemli Duyuru (22.10.2018)

• Hukuk Fakültesi Oryantasyon Etkinliği Duyurusu

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görmeye başlayan birinci sınıf öğrencileri için 24 Eylül 2018 Pazartesi günü, saat 13.30’da Zemin Kat Amfi’de Oryantasyon Sunumu yapılacaktır. Bu sunumda hukuk fakültesinin eğitim-öğretim programı, sınav sistemi gibi konularda bilgilendirme yapılacaktır. Tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

• İngilizce Hukuk Öğreniminin ürünlerini toplamaya başladık. Öğrencimiz Ahmet Enes Durmaz ELSA’ nın Hırvatistan-Rijeka Diplomasi ve Hukuk Yaz Okulundan sertifikasını alarak döndü. İzlenimlerini kısa bir yazıyla paylaştı, daha detaylı ve bol fotoğraflı izlenimlerini bekliyoruz.

• ELSA ANKARA tarafından düzenlenen Prof. Dr. ERDAL ONAR MAKALE YARIŞMASI’ nda öğrencilerimizden ELİF ŞAHİN 5. olarak ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

• Üniversitemizde Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Programı çerçevesinde Avrupa üniversitelerine üniversitemizden öğrenciler gitmeye başlamıştır. Ayrıntılı bilgi için Ufuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Erasmus+ Ofis sayfasını ziyaret edebilirsiniz.