Duyurular

- Dönem I, II ve III'de Bahar Döneminden İtibaren Sınavlar Gözetimli Gerçekleştirilecektir. Staj Sınavları 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Başında Uygulandığı Şekliyle Devam Edecektir. (Gözetimli sınavlar ile ilgili öğrenci sorumlulukları ve bilgilendirme kılavuzuna buradan erişebilirsiniz.)

Microsoft Teams Ekip Ders Kodları

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim İşleyişi Hakkında Alınan Fakülte Kurulu Kararları

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi

Dönem Sonu Genel Sınavına Girmeyecek Dönem I, Dönem II ve Dönem III Öğrencilerinin Listesi

2019 - 2020 Bahar Dönemi Pandemi Nedeniyle Hazırlanmış Sınav Takvimi

- 2019 - 2020 Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Seçimi ve Adaylarda Aranacak Şartlar

- Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Uyum Haftası Programı

2019-2020 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemleri

- Dönem I Öğrencileri için düzenlenecek "Oryantasyon Haftası" Programı, 23 Eylül 2019 Pazartesi Günü, Saat 11.00'de, B Blok 4. Kat Dönem I Dersliğinde Gerçekleşecek Etkinlikler ile Başlayacaktır.

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitiminde Öğrencilerin Uyması Gereken Kurallar, Öğrencilerin Sorumlulukları ve Görevleri

- Dönem I Öğrencilerinin (Yeni Kayıt ve Yatay Geçişle Gelen) İngilizce Muafiyet Sınavı 17 Eylül 2019 Salı Günü Saat 10.00'da İncek Kampüsü'nde Gerçekleşecektir.

Erasmus+  Öğrenci Değişim Programı Kapsamında, Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Karşılıklı Anlaşma Yapılan Üniversiteler