MEZUNİYET TÖRENİ ÖĞRENCİ SIRALAMA VE LİSTELERİ HK.

5 Temmuz 2021 Pazartesi ve 6 Temmuz 2021 Salı günü İncek Kampüsümüzde gerçekleştirilecek mezuniyet törenlerimize katılacak öğrenci listeleri ve sıralamalar yayınlanmıştır. Aşağıda verilen bağlantılara tıklayarak sıra numaranızı öğrenebilirsiniz.

Önemli Bilgiler ve Hatırlatmalar

-Listedeki sıralandırmalar 02.07.2021 tarihine kadar kep ve cübbe almış öğrencilerden ibarettir.

-Törene yalnızca kep ve cübbe almış ve sıra numarası verilmiş öğrenciler kabul edilecektir.

-Tören günü her öğrenci için maksimum 4 kişilik misafir kontenjanı ayrılmıştır, bu sayının üzerindeki misafirler kabul edilmeyecektir.

-Sıra numaraları, mezun öğrencilerin tören düzeni içindir. Öğrenci velileri için numaralandırma yapılmamıştır.

-Mezuniyet töreni ile ilgili diğer bilgiler için ufuk.edu.tr/mezuniyet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğitim Fakültesi

Fen Edebiyat Fakültesi