Haberler/Etkinlikler

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TANIŞMA TOPLANTISI   https://www.ufuk.edu.tr/uploads/page/yeni-banner/yeni.gif

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, uzaktan eğitim kapsamında 05 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 11.00' de Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirdiğimiz tanışma toplantısı ile başladı.

Birinci sınıf öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin katılımıyla yapılan toplantı, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Erdoğan ÖNER' in "Hoşgeldiniz" konuşması ile başladı; toplantıya üniversite yaşamı ve eğitim süreci ile ilgili bilgilendirme ile devam edildi; son olarak toplantı soru cevap kısmı ile bitirildi.

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU UFUKTA KARİYER BULUŞMALARI

Ufuk Üniversitesi Kariyer Yönlendirme ve Uluslararası İlişkiler Birimi ve Adalet Meslek Yüksekokulunun işbirliği ile hazırlanan “Adalet Hizmetleri ve Geleceği” konulu seminer etkinliği, 21.02.2020 tarihinde Ufuk Üniversitesi İncek Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminerin sunuculuğunu Adalet Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencisi Özden CANBOLAT üstlendi.

Etkinlik kapsamında, her biri Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmuş ve adalet hizmetlerine yönelik önemli ve çeşitli kademelerde görev yapan değerli konuklar, hayat hikayelerini ve öğrencilik yıllarından itibaren karşılaştıkları zorlukları anlattılar. Hedef belirlemenin ve kendine güvenmenin öneminden bahsettiler. Zorlukların çalışmayla ve sabırla aşılacağı belirtildi ve özetle öğrencilerimize Güneş Ufuk’ tan Doğar, Güneş Sizsiniz mesajı verildi.

Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin merak ettikleri tüm sorular, konuk katılımcılar tarafından cevaplandı. Seminer, Dünya Klavye Şampiyonu Sayın Celal AŞKIN’ın bir dakikalık klavye gösterisi ve ardından gerçekleştirilen plaket takdim töreni ile tamamlandı.

Katılımcıların plaketleri Ufuk Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Sayın Yekta Güngör ÖZDEN ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Erdoğan ÖNER tarafından takdim edildi.

Tuba AKSU – Ankara Adliyesi 6. Asliye Ticaret Mahkemesi Hakimi

Harun DAĞCI – Ankara Adliyesi 3. Asliye Ticaret Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü

Celal AŞKIN – Dünya Klavye Şampiyonu, Adalet Bakanlığı Ankara Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü

ÖĞRENCİLERİMİZ ANKARA ADALET SARAYI EK HİZMET BİNASINI ZİYARET ETTİ

Adalet Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencileri, 20.02.2020 tarihinde Ankara Adalet Sarayı Ek Hizmet Binasına giderek çalışma ziyaretinde bulundular; Adalet Meslek Yüsekokulu Öğretim Görevlisi Kadir SEYFE’nin rehberliği ile yazı işlerinde yarım günlük mesainin nasıl geçirildiğini gözlemleme ve iş akışı ile ilgili tecrübe edinme imkanından faydalandılar.

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2019 Çarşamba günü İncek Kampüsünde gerçekleştirildi.

Adalet Meslek Yüksekokulu'nun yedinci dönem mezunlarını ve ailelerini kutluyor, mezunlarımıza başarılar diliyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZ I. ULUSLARARASI ADALET KONGRESİ VE 12. ULUSAL KLAVYE YARIŞMASINA KATILDI

Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 02-04 Mayıs 2019 tarihleri arasında Rize’de I. Uluslararası Adalet Kongresi ve 12. Ulusal Klavye Yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya Yüksekokulumuz Bilgisayar (Klavye Kullanımı) dersinin sorumlu öğretim elemanı Öğretim Görevlisi Kadir SEYFE’ nin koçluğunda birinci sınıf öğrencilerimizden Dilan Döne GEDİK ve Fatma YALÇIN katılmış, Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

ANKARA ADLİYE SARAYI ZİYARETİ

Ufuk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencileri, 13 Mart 2019 Çarşamba günü Ceza Hukuku dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Avukat Özgür ERALP ve ADMYO sekreterlik memuru Tuğra ÖZZEYBEK ile birlikte  Ankara Adliye Sarayı'na ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret sırasında Asliye Ceza Mahkemesinde dört adet duruşma izlediler.