İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Ufuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, iş dünyasının ihtiyaç ve beklentilerine uygun bilgi ve yetenek ile donatılmış mezunlar yetiştirmek amacıyla nitelikli akademik kadrosu ile yeni öğrencilerini beklemektedir. Amacımız, iş konusunda kendine güvenen, vizyon sahibi, öğrenmeye açık, araştırma odaklı, değişime ayak uydurabilen, etik değerlere bağlı, sosyal sorumluluk sahibi mezunlar yetiştirmektir. Kariyer hedeflerinize uygun programlarımızla yeni dönemde sizlere kaliteli eğitim vermek üzere hazır olarak bekliyoruz.

BÖLÜMLER

DUYURULAR ve ETKİNLİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2019 - 2020 YAZ ÖĞRETİMİ DUYURUSU

Moodle Uzaktan Öğrenme Yönetim Sistemi. Eğitim için tıklayınız. (21.05.2020)